florin sanduÎn această săptămână, în ședința de birou local a USR Costești, Florin Sandu a fost ales să candideze la Primăria orașului Costești.
"Vrem să aducem investitori printr-o guvernare locală predictibilă. Îmi propun să modernizez orașul, să fac un plan de urbanism, astfel încât cetățenii din Costești să îmi acorde încrederea și mandatul pe care doar un lider le poate fructifica. Am experiență în administrație, am avut două mandate ca viceprimar și vreau să trec cu ajutorul dumneavoastră la fapte mărețe, deoarece Costești merită mai mult și doar împreună, cu sprijin civic și politic vom putea realiza ce ne propunem", spune Florin Sandu.

"Îi urez mult succes lui Florin Sandu. Va avea un mandat dificil, având în vedere că trebuie să îi dea o formă de oraș veritabil. Sunt convins că alături de o echipă puternică de consilieri locali va putea face un Costești frumos", precizează Narcis Mircescu, senator USR de Argeș.
Iată ce declară Bogdan Badea, coordonatorul zonei de Sud: "Îl cunosc pe Florin de 20 de ani. Este un om cu mare experiență în administrație și împreună cu o echipă de profesioniști poate realiza multe. Însă, ceea ce putem face noi ca politicieni, nu poate fi realizat fără ajutorul unei dualități. Voi, cetățenii, sunteți spiritul și noi, politicienii, lucrăm datorită vouă și pentru voi. Voința voastră trebuie să fie crezul nostru și sunt convins că dacă și dumneavoastră doriți să colaborați cu noi prin participarea la ședințele de consiliu local, vom putea realiza lucruri frumoase."

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.