simonaconferinta.jpgSimona Bucura-Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, își serbează astăzi ziua de naștere.

Cu acest prilej, PSD Argeș a transmis următorul mesaj:

”La mulți ani, doamna ministru!

Deputatul de Argeș Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, aniversează astăzi o frumoasă vârstă.

A demonstrat că prin voință, muncă asiduă, dedicare lucrurile se pot schimba în bine în România. Stau mărturie noua lege a pensiilor și noile reglementări legale în domeniul asistenței sociale care fac viața mai bună pentru milioane de români. Dar nu numai!

Îi dorim doamnei ministru Simona Bucura-Oprescu multă sănătate, putere de muncă, împliniri pe toate planurile și momente minunate alături de cei dragi!

La Mulți Ani!” - PSD Argeș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.