drum-beleti1.jpgAstăzi au început lucrările de modernizare a drumului județean 739 Beleți - Zgripcești în comuna Beleți - Negrești.
 
Pe lângă asfaltarea propriu-zisă, care se face pentru prima oară, vor fi făcute și lucrări de suprastructură. Vor fi realizate șanțuri betonate, 5 podețe, dar și acces către toate proprietățile. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi pe șantier.
“Ne dorim ca pe toate drumurile din județ - fie că sunt drumuri naționale, județene sau locale - să se circule în condiții cât mai bune. Am atras fonduri europene și guvernamentale, dar am alocat și fonduri de la bugetul județean. Pe acest drum - DJ 739 - lucrările vor fi gata la finalul acestui an. Pe multe alte drumuri județene sunt deja investiții de modernizare în derulare, dar vor începe și multe lucrări noi”, a declarat Ion Mînzînă.
Lungimea tronsonului pe care se fac lucrările este de aproape 2,5 km. Investiția este finanțată integral de la bugetul Consiliului Județean Argeș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.