ludovic-orbanul-forta-dreptei.jpgConsiliul Naţional al Partidului Forţa Dreptei a decis să declanşeze demersurile pentru constituirea polului de centru-dreapta, preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban, fiind mandatat să stabilească, de comun acord cu preşedinţii USR şi PMP, iniţierea oficială a discuţiilor pentru constituirea unei alianţe în perspectiva alegerilor care vor avea loc anul viitor.

"Consiliul Naţional al Forţa Dreptei a hotărât, în contextul falimentului guvernamental evident patronat de PSD - PNL, coaliţia trădării românilor, să declanşeze demersurile absolut necesare pentru constituirea polului de centru-dreapta, alternativa politică de care România are nevoie. În cadrul reuniunii Consiliului Naţional desfăşurate luni la Bucureşti, preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a fost mandatat să stabilească, de comun acord cu preşedintele USR şi preşedintele PMP, iniţierea oficială a discuţiilor pentru constituirea alianţei de centru-dreapta în perspectiva alegerilor care vor avea loc în anul electoral 2024", se arată într-un comunicat al Partidului Forţa Dreptei transmis marţi.

Consiliul Naţional a validat şi componenţa echipei desemnate de Biroul Politic Naţional pentru a purta discuţii aprofundate cu toţi posibilii parteneri pentru constituirea alianţei de centru-dreapta, transmite sursa menţionată: "Forţa Dreptei îşi exprimă deplina încredere că o construcţie politică de centru-dreapta, alături de formaţiunile politice democratice din Opoziţie, va antrena energiile pozitive din societate şi va determina alăturarea în acest proiect politic şi a celor mai importanţi actori din societatea civilă, din mediul de afaceri şi din structurile asociative care reprezintă cetăţenii activi din România", se mai arată în comunicat.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.