alina

Prezentă la Întâlnirea Femeilor Liberale din Regiunea Sud de vineri 27 octombrie de la Pitești, Alina Gorghiu – președinte al PNL Argeș și ministra Justiției, a vorbit despre rolul tot mai important al femeilor liberale în politica românească, inclusiv în Argeș.

”În anul 2024 va avea de câștigat cel mai mult partidul care va reuși să câștige încrederea femeilor din societate, care va propune pe listele electorale cât mai multe femei puternice și credibile. Și avem multe femei liberale puternice și credibile. Pentru Partidul Național Liberal, femeile reprezintă un nucleu solid. Se vede și în Guvern, unde suntem patru ministre, cu portofolii foarte grele: Externe, Justiție, Educație și Cultură. În 2024 vom avea un număr-record de femei-candidat la primăriile din Argeș”, spune Alina Gorghiu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.