ghinet

Vineri 27 octombrie, Hotelul Ramada a găzduit Întâlnirea Femeilor Liberale din Regiunea Sud având ca temă de dezbatere "Provocările tinerei generații dependența de ecrane și consumul de droguri". Un eveniment la care au participat peste 400 de femei liberale din județele din sudul țării. Un eveniment onorat de oaspeți de prim rang, în frunte cu Alina Gorghiu – ministra Justiției și europarlamentarul Rareș Bogdan.

Un discurs apreciat și aplaudat a avut Cristina Ghineț, președinta Organizației Femeilor Liberale Argeș și totodată vicepreședintă a Organizației Femeilor Liberale din Regiunea Sud. Cristina Ghineț este una dintre cele mai apreciate și implicate femei liberale.

”Cea mai importantă reușită a politicii naționale din ultimul an este implicarea puternică a femeilor în chestiunile publice. Patru ministere foarte importante din actualul Guvern sunt conduse de femei. De când doamna ministră Alina Gorghiu este și președinte al PNL Argeș, atât organizația județeană, cât și Organizația Femeilor Liberale au înregistrat o serie de reușite importante, atât la nivel politic, cât și la organizarea unor evenimente publice. M-am implicat în dinamizarea Organizației Femeilor Liberale Argeș și a Organizației Femeilor Liberale din Regiunea Sud, cu convingerea că multe dintre noi vor avea un cuvânt important de spus în perioada următoare. Pentru alegerile din 2024 vom avea mai multe candidate la funcția de primar, dar și pe locuri eligible la alegerile locale și cele parlamentare”, a declarat Cristina Ghineț.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.