pmp

După o perioadă în care PMP părea că a intrat pur și simplu la apă în Argeș, PMP renaște spectaculos în județ. Iar primul mare pas a fost făcut o dată cu numirea lui Adrian Sandu ca președinte interimar al PMP Argeș. Unul dintre cei mai apreciați și implicați oameni din industria auto și secretar general al ACAROM, Adrian Sandu este cunoscut ca un profesionist impecabil.

Iar Adrian Sandu știe să comunice foarte bine, cursiv și cu reacții foarte bune și ca om politic.

S-a văzut acest lucru și la conferința de presă a PMP Argeș de vineri 27 octombrie, conferință la care, alături de Adrian Sandu, au fost prezenți europarlamentarul Eugen Tomac – președintele PMP, senatorul Narcis Mircescu – președintele USR Argeș și deputatul Ionuț Moșteanu – vicepreședinte USR la nivel național. După cum se știe, USR va forma un pol de centru dreapta alături de PMP și Forța Dreptei la alegerile de anul viitor.

Iar alianța începe deja să funcționeze foarte bine și închegat. Referindu-se la alianța USR-PMP-Forța Dreptei, senatorul Narcis Mircescu a declarat: ”Am convingerea că vom putea veni în fața argeșenilor cu o echipă puternică”.

Importanța și forța noii alianței a fost subliniată și de către deputatul Ionuț Moșteanu. ”Vom forma un pol de centru dreapta cu PMP, Forța Dreptei și toți cei care doresc să ducă România în direcția corectă. Vom merge împreună în 2024 în toate rândurile de alegeri. Avem o colaborare foarte bună în Argeș cu PMP”, a precizat deputatul USR Ionuț Moșteanu.

Legat de PMP Argeș, trebuie spus că președintele interimar Adrian Sandu formează deja o echipă de oameni foarte buni în jurul său. ”Am început să construim o echipă cu oameni implicați, atât membri vechi din PMP, cât și oameni noi. Au venit în PMP Argeș și oameni din PNL”, a spus Adrian Sandu.

Printre cei care s-au alăturat PMP Argeș se numără patru foști vicepreședinți PNL Pitești și doi foști vicepreședinți PNL Argeș.

”Îi sunt recunoscător lui Adrian Sandu pentru că a acceptat provocarea de a reclădi PMP în Argeș, un județ foarte important. România are nevoie de o alternativă”, a declarat Eugen Tomac.

La ora actuală, PMP are în România 2.300 de aleși locali, dintre care 83 sunt în Argeș.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.