georgescuDa, primarul Ion Georgescu are dreptate. A dat, așa cum a declarat și miercuri seara. A dat multe orașului Mioveni. A dat primul spital de stat construit de la zero în România după 1990, un spital ce a devenit un etalon de servicii la cel mai înalt nivel în țara noastră. Da, primarul Ion Georgescu a dat cu adevărat. A dat și cea mai modernă Sală a Sporturilor din România, sală unde se joacă des meciuri internaționale de cel mai înalt nivel ce reprezintă totodată o excelentă reclamă adusă orașului Mioveni.

Da, primarul Ion Georgescu a adus foarte multe voturi pentru PSD Argeș. Și tocmai PSD Argeș, o organizație fără coloană vertebrală, s-a lepădat de Ion Georgescu la primul cântat al cocoșului. Iar ce este și mai revoltător este că printre membrii PSD Argeș care s-au lepădat de primarul Ion Georgescu se numără și oameni cu funcții înalte pe care primarul de la Mioveni i-a ajutat decisiv în carieră, oameni care fără Ion Georgescu ar fi rămas undeva departe, în eșaloanele secunde ale partidului și fără funcții care să le aducă multe beneficii mari, inclusiv financiare. Din păcate, PSD Argeș votează după cum bate vântul. Iar pentru PSD Argeș nu mai contează oamenii cu adevărat de valoare, oamenii care cu adevărat fac ceva pentru județ. Iar primarul Ion Georgescu a făcut enorm pentru Argeș din 2006, de când este primar. Ion Georgescu stă până noaptea târziu la serviciu pentru comunitate, pentru a aduce constant plus-valoare orașului pe care îl conduce, orașului pe care îl iubește cu faptele și nu cu vorbele ca alții. Iar PSD Argeș a ajuns la ora actuală un partid diluat și împărțit în mai multe tabere și pentru că sunt prea mulți pseudomembri care votează după interes și nu pentru meritocrație.

Spre lauda sa, organizația PSD Mioveni îl susține în continuare pe primarul Ion Georgescu și a emis și un comunicat în acest sens: ”Organizația PSD Mioveni s-a întrunit astăzi la ora 10.00 pentru a-și exprima susținerea totală față de domnul primar Ion Georgescu. Totodată credem în nevinovăția dumnealui și avem încredere că va trece peste aceste momente dificile și suntem convinși că își va relua activitatea la Primăria orașului Mioveni pentru că proiectele în derulare trebuie finalizate pentru comunitatea din Mioveni. Considerăm decizia de excludere a dumnealui ca fiind una pripită și fără fundament la data adoptării”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.