Adrian-Miutescu-an-universitar.jpegDeputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a fost marți prezent la festivitatea de deschidere a anului universitar la Centrul Universitar Pitești, parte a Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București. Evenimentul a avut loc la Pitești Arena.

“Am participat bucuros la deschiderea unui nou capitol în mediul universitar argeșean. Astfel, am fost prezent la festivitarea de deschidere a anului universitar la Centrul Universitar Pitești, parte a Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București. De anul acesta, Universitatea din Pitești funcționează sub cupola Politehnicii, misiunea sa rămânând însă aceeași- să ajute la formarea personală și profesională a generațiilor de mâine.

Le mulțumesc pentru invitație rectorului Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București, Mihnea Costoiu și prorectorului coordonator al Centrului Universitar Pitești, Dumitru Chirleșan! Îi felicit pentru eveniment și le urez succes în activitate!

Tuturor studenților și cadrelor universitare le doresc realizări profesionale notabile și un an universitar de excepție!”- a declarat deputatul Adrian Miuțescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.