catalin-drula.pngLiderul USR Cătălin Drulă a transmis marţi, 3 octombrie, că Marcel Ciolacu ar „proteja” industria jocurilor de noroc și că actualul proiect al social-democraților este copiat de la USR.

”Marcel Ciolacu se opune oficial proiectului de lege pentru scoaterea păcănelelor din oraşe. Cer statului român să verifice dacă a cedat şantajului pe care l-a reclamat zilele trecute Pare speriat de «un anume Sorin» şi de alţii şi în mod foarte clar le reprezintă interesele, prin două manevre de păcălit publicul şi salvat marii rechini”, spune preşedintele USR.

Cătălin Drulă îl acuză pe premier că ”a copiat proiectul USR privind scoaterea păcănelelor din oraşe, dar doar se face că îl susţine pe vorbe, în timp ce oficial trimite documente la parlament prin care se opune” şi ”îngroapă dezbaterea despre interzicerea publicităţii la jocurile de noroc, făcând jocurile giganţilor din industrie”.

”Superbeţi pe toţi pereţii şi în toate calupurile de publicitate, asta e miza. Îi cer lui Marcel Ciolacu să nu mai protejeze industria jocurilor de noroc. Să se gândească măcar o secundă la uriaşa problemă socială şi familiile distruse de păcănele şi pariuri.”, afirmă Drulă.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat, la începutul şedinţei de luni a Guvernului, că Executivul va adopta, joi, ordonanţa de urgenţă prin care toţi operatorii să fie obligaţi să aibă sediul fiscal în România.

De asemenea, legea aflată în Parlament prin care sunt scoase toate păcănelele în afara localităţilor va fi adoptată în procedură de urgenţă de către Legislativ.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.