fd-usr.jpgForța Dreptei și USR au atacat la Curtea Constituțională a României actul normativ prin care Guvernul PSD - PNL și-a asumat răspunderea pe o serie de măsuri fiscale importante, dar pe care Opoziția le vede ca fiind nocive pentru societate și pentru mediul economic din țară.
“Forța Dreptei și USR au atacat la CCR măsurile fiscale pe care vrea să le introducă Marcel Ciolacu. 46 de pagini are sesizarea noastră și vizează încălcarea a cel puțin 13 articole din Constituția României.
Până nu se va judeca această sesizare, niciuna dintre măsurile fiscale nu va intra în vigoare.
Acum așteptăm să vedem ce va decide CCR. Când au judecat pensii speciale au dat amânări peste amânări la termenele de judecată și în final, extrem de scrupuloși, au declarat legile neconstituționale.
Această speță este mai simplă și mai evidentă decât cea a pensiilor speciale și este aproape imposibil ca judecătorii Curții să închidă ochii și să declare constituțional acest pachet de măsuri fiscale.”, transmite Alexandru Kocsis, deputat Forța Dreptei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.