lasconiS-au împlinit pe 27 septembrie trei ani de când Elena Lasconi a fost aleasă primar la Câmpulung Muscel cu o majoritate covârșitoare a voturilor. Iar în acești trei ani Elena Lasconi a devenit un simbol la nivel național de eficiență și implicare în administrația publică locală. Un exemplu de dăruire și empatie față de comunitate. Elena Lasconi iubește Câmpulungul cu inima și cu faptele. În acești trei ani Elena Lasconi și echipa sa au făcut pentru Câmpulung Muscel cu mult mai mult decât toți foștii primari la un loc. Zeci de proiecte majore atrase și tot atâtea motive de renaștere pentru un oraș ce fusese uitat de toți politicienii până în toamna lui 2000. Iar rezultatele se văd cu ochiul liber. Orașul Câmpulung Muscel devine pas cu pas un exemplu minunat că se poate. Că se poate conduce un oraș așa cum trebuie, cu rezultate. Și foarte mulți oameni din toată țara apreciază ceea ce face Elena Lasconi. În plus, nu puțini sunt aceea care spun că și-ar dori să o vadă pe Elena Lasconi candidat din partea USR la alegerile prezidențiale din 2024. Iar Elena Lasconi ar avea șanse certe să fie prima președintă din istoria României. S-a putut în Republica Moldova, unde Maia Sandu este o președintă-model, s-ar putea și în România. Pentru că e mare nevoie de altfel de oameni la conducerea României, nu de pseudopoliticieni ca până acum.

Și tot legat de numeroșii oameni care o apreciază pe Elena Lasconi, cel mai recent exemplu este cunoscutul actor Marius Manole de la Teatrul Naţional "I.L.Caragiale" Bucureşti.

”N-ai cum să nu te bucuri când vezi că lucrurile încep să funcționeze asa cum ar trebui. Cred că fiecare oraș din România ar merita un primar ca Elena Lasconi”, spune Marius Manole într-o postare pe Facebook, postare ce a devenit virală în doar câteva ore, cu peste o mie de aprecieri și zeci de comentarii și distribuiri. Iar Marius Manole are dreptate 150%.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.