catalin-drula.pngCătălin Drulă, liderul formațiunii USR, a declarat vineri că va sesiza CCR în privinţa noilor modificări fiscale.

„Proiectul de lege recent publicat, legea creşterii taxelor, nu este doar o lovitură pentru economia românească, ci un adevărat asasinat. Acest act împinge la faliment firmele româneşti şi îi împinge pe antreprenori în subteran”, a declarat Cătălin Drulă, care acuză că ”PSD şi PNL sunt astăzi două partide identice, care nu acţionează în interesul românilor, ci în cel al clientelei de partid”.

”Din toamna lui 2021, Marcel Ciolacu este de facto la guvernare şi, în aceşti doi ani, economia românească s-a deteriorat constant. Cu toate promisiunile de reducere a cheltuielilor, acestea cresc continuu. Nu ar fi fost posibil acest atac asupra economiei româneşti fără trădarea preşedintelui Iohannis şi a PNL. PSD, care a demonstrat în repetate rânduri că îi urăşte pe antreprenori, nu ar fi putut face asta singuri, cu 30% în Parlament. A fost necesară o complicitate mai mare şi aceasta a venit din partea preşedintelui şi a PNL.

Ciolacu ne-a spus că predictibilitatea e un moft, reamintindu-ne de vremurile în care Iliescu, tătucul lui, spunea că proprietatea e un moft. Ţara noastră merită mai mult decât asta. (..) Ne vom opune acestui atac. Vom sesiza CCR împotriva Legii Ciolacu. Vom construi în jurul USR o soluţie pentru toate rundele de alegeri, oferind o alternativă liberală, de dreapta, responsabilă cu banul public şi vom implementa PNRR – un plan conceput de USR pentru investiţii şi pentru transformarea acestei ţări”, a mai spus liderul USR.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.