lasconiDe când este primar la Câmpulung Muscel, din toamna lui 2020, primărița USR Elena Lasconi a făcut minuni în acest oraș ignorat de către toți foștii primari. În doar trei ani de mandat, Elena Lasconi a început în oraș proiecte de peste 400 de milioane lei, o parte dintre ele deja finalizate. Iar orașul Câmpulung Muscel arată din ce în ce mai bine în fiecare zi, orașul renaște.

Iar Elena Lasconi, un om al faptelor, un exemplu pentru toată România, are parte de recunoaștere.

La propunerea lui Cătălin Drulă, membrii Biroului Național USR au votat ca Elena Lasconi să deschidă lista pentru alegerile europarlamentare.

”Este o responsabilitate imensă, dar și o onoare. Sunt sigură că voi fi sprijinită și de membrii USR. Alegerile europarlamentare sunt cele mai importante alegeri de anul viitor și pentru că sunt primele. Câmpulung Muscel este parte din viața mea, iar în ultimii trei ani este însăși viața mea și tot ce fac, fac pentru câmpulungenii mei. Recunoașterea colegilor mei din USR vine ca urmare a faptelor mele. Am arătat ce poți să faci dacă vrei cu adevărat să schimbi în bine un oraș. Și poate că această propunere vine după ce am arătat că poți transforma un oraș cu dragoste pentru oameni și prin accesarea de fonduri europene. Avem deja finanțare cât e bugetul orașului pe aproape 40 de ani. E un moment istoric. Suntem un exemplu atât pentru România, cât și pentru Europa”, spune Elena Lasconi.

Iar primărița Elena Lasconi spune că nu se va opri aici.

”Am intrat în politică pentru a contribui la schimbarea Câmpulungului, a României în bine. Asta nu se poate decât prin schimbarea reală a clasei politice. Adică, a politicienilor de tinichea, a celor care se țin cu dinții de funcții și care se folosesc de toate pârghiile să îi împiedice pe oamenii de bună credință să FACĂ. Pentru că, după ei, pur și simplu nu trebuie să faci. Eu am un vis și am hotărârea să-l transform în realitate. Vă invit să fiți în clasa celor care construiesc și nu în a celor care distrug!

Această veste o să-i încrânceneze și mai tare pe politicienii din vechea clasă politică. Lupta o să fie și mai grea. Dar când am ales eu calea ușoară? Dragi câmpulungeni, minciunile pe care le-ați auzit până acum despre mine sunt nimic față de ceea ce urmează. Judecați faptele și mai ales, aveți încredere! Începând de acum, am nevoie de susținerea voastră și o să vedeți că o să fie bine. O să continui să muncesc cu pasiune pentru Câmpulung”, adaugă Elena Lasconi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.