narcis_mircescu.jpg

Senatorul Narcis Mircescu, președinte USR Argeș, a fost ieri în Pădurea Trivale pentru a discuta cu cetățenii despre petiția USR prin intermediul căreia se susține ca această zonă să devină arie naturală protejată. 

"Este inadmisibil ca Piteștiul și Argeșul să beneficieze de acest loc minunat, iar PSD și PNL să nu își dorească protejarea totală a acestuia. 

Interesele rechinilor imobiliari se pare că sunt mai importante. 

După ani de zile în care, la presiunea cetățenilor, s-au făcut demersurile necesare pentru a o transforma în arie naturală protejată, acum se încearcă îngroparea acestei inițiative. 

Mai multe detalii despre această petiție puteți găsi și în ziarul nostru județean care va ajunge în perioada următoare în căsuța poștală a fiecărui piteștean.", transmite Narcis Mircescu. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.