elena-lasconi-spital.jpgElena Lasconi, primar USR al municipiului Câmpulung, anunță o investiție de peste un milion de lei pentru Policlinica din Câmpulung doar din sponsorizări!

"Începând de astăzi avem lift cu acte în regulă la Policlinica din Câmpulung.

Este un proiect la care țin foarte mult și e esențial. Când am aflat în urmă cu trei ani că cei care au avut ghinionul să își fractureze piciorul erau duși pe brațe la etaj pentru o radiografie, am făcut tot ce e omenește posibil pentru a avea un lift.

Este un lift Schindler de ultimă generație. Până să-l punem în funcțiune a durat mai bine de un an pentru că ne sufocă birocrația. În tot acest timp s-au scris multe minciuni pe bani de la interlopii politici ai României.

Lucrurile sunt simple și clare. Mi-am dorit lift la policlinică, am obținut sponsorizare, m-am ocupat de documentație și astăzi este realizat. Faptele contează. 

Mulțumesc din tot sufletul Holcim România pentru sponsorizarea de 420 de mii de lei a liftului, a structurii metalice și a unor materiale de construcție! Tot din acești bani am făcut și hidroizolația acoperișului. Dacă vă amintiți, la ultimul etaj erau infiltrații majore care au afectat pereții și instalațiile.

Mulțumesc PAID pentru sponsorizarea de 150 de mii de lei pentru manoperă, materiale de construcție puț lift, dar și pentru o parte din reabilitarea recepției!

Mulțumesc Asociației Salvați Câmpulungul și Muscelul pentru sponsorizarea de 50 de mii de lei, pentru implicare, seriozitate și profesionalism în realizarea acestui proiect!

Mulțumesc DONA pentru sponsorizarea de 400 de mii de lei pentru reabilitarea parțială a parterului și crearea recepției!

Mulțumesc colegilor mei pentru documentație, pentru profesionalism!

Continuăm cu fapte!", transmite Elena Lasconi. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.