mosteanu

Deputatul Ionuț Moșteanu, liderul grupului parlamentar USR, a vorbit vineri 25 noiembrie despre marile întârzieri ale proiectelor majore pentru România, cu toate că finanțare este din belșug din fonduri UE.

”Avem pe masă foarte, foarte mulți bani europeni. Suntem foarte bine plasați în acest context geopolitic, cu multe lucruri ce se întâmplă în jurul nostru. PSD și PNL ar trebui să pună mâna la lucru. De un an, PSD și PNL se mufează la banii publici. PNL a dovedit în ultimul an că este un PSD galben”, a precizat deputatul argeșean.

Ionuț Moșteanu a făcut referire și la obiectivele de infrastructură. ”În infrastructură, în PNRR avem peste 5 miliarde lei. Din păcate, obiectivul principal, autostrada A7, este întârziat, la fel și metroul. Toate obiectivele de infrastructură sunt întârziate pentru că domnul ministru Sorin Grindeanu se ocupă doar part-time de minister, deși are șapte secretari de stat. Vedem ce se întâmplă și cu drumul expres Pitești-Mioveni, care a rămas în aer”, a adăugat Ionuț Moșteanu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.