forta-dreptei-in-bucuresti.jpgÎmpreună cu o delegație de peste 20 de colegi din județul Argeș, condusă de președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte la nivel național, a participat la lansarea oficială a organizației Forța Dreptei București.
"Mi-a plăcut să văd la Palatul Parlamentului o sală plină de colegi determinați să lupte pentru valorile de dreapta și pentru adevăratele principii liberale.
Cu acest prilej a fost prezentată echipa de conducere și liderii organizațiilor din cadrul Forța Dreptei București, precum și strategia de dezvoltare de la nivelul capitalei. Îi urez succes lui Antonel Tănase, președintele organizației, care, împreună cu echipa din jurul său, și-a propus să modernizeze și să dezvolte Bucureștiul.
De asemenea, am avut alături de noi colegi de la USR și PMP, partide de dreapta care încă mai cred în șansa României de a prospera. Avem obligația morală să reprezentăm în continuare electoratul de dreapta, trădat de reprezentanții actualei coaliții aflată de guvernare.
Așa cum am demonstrat în Parlament, Forța Dreptei a venit cu soluții pentru români, într-o perioadă extrem de dificilă pentru toți. Coaliția toxică aflată la guvernare nu le-a băgat în seamă, dar vom continua să facem opoziție constructivă. Sunt convins că în București, precum și în toate județele țării, Forța Dreptei va fi o alternativă reală la conducerea actuală, care a eșuat și nu a reușit să livreze cetățenilor reformele și soluțiile promise la problemele lor.", a transmis Adrian Miuțescu.
Cât despre Ludovic Orban, liderul Forței Dreptei a avut un discurs de-a dreptul impresionant.
ludovic-orban-la-Forta-Dreptei-Bucuresti.jpg ”Eu colaborez cu acei oameni ale căror principii, idei, valori sunt apropiate de ideile, valorile, principiile în care credem noi. Am să le spun useriştilor, dacă voi nu m-aţi vrut, eu vă vreau. (...)Ştiu că sunt în PMP oameni care sunt supăraţi pe mine, fiindcă au impresia că nu am făcut tot ce am putut, ca premier, să ajut PMP să intre în parlament. Vă garantez că nu este aşa, mi-aş fi dorit ca PMP să fie în parlament pentru că atunci am fi avut o coaliţie de centru-dreapta mult mai solidă, care nu ar fi permis trădătorului şef să readucă PSD la putere şi ar fi creat o bază parlametară mai solidă, mai consecventă care ar fi putut asigura o guvernare de centru dreapta autentică. Apropo de numele Forţei Dreptei, că multă lume mă întreabă, forţa este o mărime fizică a cărei acţiune schimbă direţia, schimbă viteza şi schimbă forma unui obiect cu masă. Când am pus numele Forţa, exact la asta m-am gândit, noi suntem forţa de care e nevoie să accelerăm dezvoltarea României (...) Noi când pornim la drum, pornim cu piciorul drept, când ne facem cruce, ne facem cu mâna dreaptă, când săm mâna cu partenerii noştri, întindem mâna dreaptă. Forţa Dreptei nu este doar Forţa Dreptei, este forţa dreptăţii, care îndreaptă lucrurile, care duce lucrurile drept la ţintă (...) Trebuie să vă mărturisesc că mai e un motiv pentru care am pus numele de Forţa: am fost, sunt şi voi fi fan al unui serial, Războiul stelelor şi de aia trebuie să vă transmit şi să transmitem tuturor românilor, forţa este cu voi, dragi români. Forţa Dreptei este un proiect pornit dintr-o analiză extrem de serioasă, nu s-a npscut dintr-o reacţie pe moment, nu s-a născut din ambiţii peronale, nu s-a npscut din frustrări, ci dintr-o judecată politică făcută la rece. Forţa Dreptei este o necesitate politică pentru România din cauza faptului că în ceea ce reprezenta o parte a dreptei românieşti a fost îngropat, din punctul meu de vedere, definitiv, liberalismul şi odată cu îngroparea liberalismului, electoratul de dreapta a rămas aproape fără reprezentare. Odată cu trădarea gravă făcută de oameni lipsiţi de caracter, de oameni lipsiţi de moralitate, care au readus comuniştii la putere care au format un guvern care este o bătaie de joc la adresa clasei de mijloc, a oricărui întreprinzător, a oricărui om care trăieşte din profesie liberală, această necesitate politică este Forţa Dreptei pentru că noi trebuie să îi reprezentăm, alături de USR şi PMP. (...) Dreapta are forţa de a pune în fruntea României un om corect, cinstit care să îşi dea sufletul, energia, vaţa, pentru ţara pe care o iubim”, a declarat Ludovc Orban.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.