mircescu

USR Argeș a organizat vineri 25 noiembrie o conferință de presă, conferință susținută de către senatorul Narcis Mircescu, președintele filialei județene și deputatul Ionuț Moșteanu. Cu acest prilej a fost lansată ”Cartea neagră a PSD-PNL”, o analiză a guvernării pe un an de zile.

”Avem o guvernare care duce România în groapă. O spun cifrele oficiale. Avem cele mai mari scumpiri din ultimii 19 ani. Avem scumpiri de peste 25% la produsele de bază, rata inflației este de peste 15%. România este din păcate în top 10 în Europa privind scumpirile la energie”, a declarat senatorul Narcis Mircescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.