adrian-miutescu-nou.jpgDeputatul argeșean Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, anunță că, împreună cu partenerii din opoziție, el și colegii săi vor ataca la Curtea Constituțională ordonanța care creste fiscalitatea în România.
 
"PSD roșu și PSD galben au încasat până în luna august cu 53 de miliarde de lei în plus față de anul trecut și tot nu s-au săturat. Mai vor încă 10 miliarde jupuite de pe spatele oamenilor și firmelor care duc greul în țara asta și susțin tot aparatul lor de stat nesătul.
 
În plină criză economică, cu cea mai mare inflație din ultimii 20 de ani, ei cresc taxe într-un mod cu totul aberant.", declară Adrian Miuțescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.