adrian-miutescu-nou.jpgDeputatul de Argeș Adrian Miuțescu, membru fondator și vicepreședinte la nivel național al Partidului Forța Dreptei, a declarat la evenimentul de lansare a organizației Forța Dreptei Argeș că singurul partid care va demonstra, în următorii ani, că merită încrederea electoratului și că este într-adevăr un partid de dreapta, este Forța Dreptei.
"În Argeș, în județul Brătienilor, vom încerca să păstrăm valorile liberale, creștine, naționale, să demonstrăm că se poate altfel.
PSD a ținut județul Argeș pe loc, a distrus economia argeșeană prin toate furtișagurile făcute în peste 30 de ani. După tot ce s-a întâmplat în PNL, foarte mulți ne-am gândit să ieșim din politică. Însă ar fi fost incorect și nedrept față de cei care ne-au votat și care au speriat în noi, în ultimii ani. Astfel, Forța Dreptei s-a născut ca o necesitate pentru cei care cred într-o Românie mai curată și mai frumoasă.", a declarat Miuțescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.