sbo-functionari.jpg23 iunie este Ziua funcționarului public.  Instituită prin Legea nr.145/2016, aceasta particularizează la nivel național Ziua Naţiunilor Unite pentru Serviciul Public, declarată ca atare de ONU cu scopul de a promova valoarea și virtutea serviciului public pentru comunitate, de a sublinia contribuția serviciului public în procesul de dezvoltare, de a recunoaște munca funcționarilor publici și a încuraja tinerii să urmeze o carieră în sectorul public.

"Exercitarea funcției publice, desfășurată cu responsabilitate, competență și preocupare pentru perfecționare continuă, trebuie să se manifeste cu bună credință și în spiritul jurământului depus, acestea fiind garanția unui sistem administrativ valoros.

Activitatea funcționarilor publici trebuie la rându-i recunoscută și sprijinită de autorități, instituții și cetățeni într-un efort comun de realizare a unui serviciu public cât mai eficient. 

Le transmit cu această specială ocazie tuturor funcționarilor publici aprecierea mea, urări de sănătate și putere de muncă și să rămână profesioniști și dedicați!", este mesajul transmis de către Simona Bucura-Oprescu, deputat de Argeș și președinte al Comisiei pentru administrație publică amenajarea teritoriului din Camera Deputaților. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.