mosteanuPrezent la conferința de presă a USR de joi 26 mai, deputatul Ionuț Moșteanu a ținut să aprecieze și să sublinieze numeroasele proiecte de succes derulate și/sau implementate de către primarii USR din țară, primari ce conduc localități cu o populație însumată de 1,7 milioane locuitori.

Iar Ionuț Moșteanu a ținut să sublinieze exemplul absolut lăudabil al primăriței Elena Lasconi de la Câmpulung, care a reușit deja să facă mai multe proiecte foarte utile pentru comunitate, de la crearea de locuri de parcare până la modernizarea din temelii cu fonduri private a secției de Pediatrie a spitalului din oraș. ”Elena Lasconi face treabă la Câmpulung cum nu s-a mai făcut în acest județ. Este un exemplu absolut lăudabil”, a declarat deputatul Ionuț Moșteanu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.