Miutescu-Targoviste.jpgDeputatul de Argeș Adrian Miuțescu, membru fondator al Forței Dreptei, anunță că joi a fost lansată, la Târgoviște, organizația județeană Dâmbovița a partidului Forța Dreptei, în prezența lui Ludovic Orban, și a mai multor membri fondatori ai formațiunii. "Am ținut să fiu prezent la eveniment, în calitate de membru fondator al partidului Forța Dreptei și le-am urat succes colegilor din județul vecin.
Președintele interimar al filialei Dâmbovița, deputatul Gabriel Plăiașu, a declarat că până în prezent au fost constituite grupuri de inițiativă în 25 de localități ale județului, propunându-și ca într-un an de zile Forța Dreptei să fie prezentă în toate cele 89 de localități din Dâmbovița.
Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, a susținut că noul partid politic este singurul care mai poate reprezenta corect electoratul de centru-dreapta. “Am pornit pe acest drum pentru că astăzi în România nu mai există nicio formațiune politică de centru-dreapta, care să reprezinte clasa de mijloc, electoratul dinamic, oamenii care au muncit și care trăiesc dintr-o pensie câștigată ca rezultat al muncii depuse o viață. Am pornit această construcție pentru că am avut credința că acești oameni au nevoie de un reprezentat politic și că România nu poate fi lăsată captivă în tentaculele unei caracatițe care s-a constituit printr-o alianță contra naturii între PSD și ceea ce a fost PNL. O mare parte dintre cetățeni sunt nemulțumiți de modul în care s-a făcut și se face politică în România. Avem convingerea că putem să construim o forță politică cu oameni de caracter, oameni dedicați interesului public și cu oameni care au capacitatea de a lua decizii care să facă bine comunităților locale”, a declarat Ludovic Orban la evenimentul de lansare a organizației Forța Dreptei Dâmbovița.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.