nicolae-pavelescu.jpegPNL a ajuns la vorba PSD și admite acum că neincluderea irigațiilor în PNRR a fost o mare greșeală, spune deputatul PSD de Argeș Nicolae Pavelescu. 

"PSD a cerut acest lucru încă de când era în opoziție, însă s-a lovit nu doar de refuzul celor de la USR – artizanii PNRR - ci și de competența precară a fostului ministru al Agriculturii din cauza căruia Comisia Europeană a eliminat capitolul irigații din proiectul României.

Este regretabil că s-au pierdut și timp, și bani! Și că fermierii români nu primesc nimic din prima tranșă a PNRR care va fi accesată în curând, precum fermierii din Italia sau Spania.

Acum vom fi nevoiți să negociem condiții mult mai dificile decât la început.
Sperăm ca măcar acum, în al 12-lea ceas, să existe un consens și o acțiune eficiente care să includă finanțarea irigațiilor în PNRR la renegocierea acordului.", declară Nicolae Pavelescu. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.