miutescu_eroi.jpg

În fiecare an, Ziua Eroilor este celebrată odată cu sărbătoarea creştină a Înălţării Domnului, la 40 de zile de la Sfintele Paşti, evocând memoria celor căzuţi de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credinţă, libertate, dreptate şi pentru apărarea ţării şi întregirea neamului

Cu această ocazie, o delegație a PNL Argeș, condusă de președintele Adrian Miuțescu, a participat la ceremonia miliară și religioasă organizată la Cimitirul Eroilor, din Pitești. De asemenea, liberalii argeșeni au depus o coroană de flori, aducând astfel un omagiu eroilor neamului. Din delegație au făcut parte senatorul Dănuț Bica, subprefectul Emanuel Soare, viceprimarul Pitestiului, Gelu Tofan, președintele PNL Pitești, Marius Postelnicescu, directorul economic al RATEN, Sorin Apostoliceanu, șefa ISJ Arges, Liliana Murguleț, consilieri locali și multi alți colegi liberali.

“Nu întâmplător, de Înălțare se sărbătorește și Ziua Eroilor. Pomenirea eroilor neamului românesc, care s-au jertfit pentru patrie, este o datorie pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare creștin. Eroilor cunoscuți și necunoscuți, le datorăm astăzi existența noastră ca neam. Azi ne înclinăm în fața celor care și-au dat viața pentru păstrarea identității naționale, pentru independența și suveranitatea României. Slavă eroilor neamului românesc! Hristos S-a Înălțat!”- a transmis deputatul Adrian Miuțescu, președinte PNL Argeș. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.