miu.jpg

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a vorbit la Argeș TV despre proiectele mari ale județului. Acesta a discutat cu directorul CNAIR, Mariana Ioniță, care l-a asigurat că în maxim o lună de zile vor începe lucrările la tronsonul 5 (Pitești-Curtea de Argeș) al autostrăzii Pitești-Sibiu. 

“Proiectele majore ale Argeșului sunt comune. Important e să le împingem înainte. Drumul expres Pitești-Craiova și autostrada Pitești-Sibiu sunt dorite de mediul economic. 

De curând am vorbit cu doamna Ioniță, directorul CNAIR. S-au făcut prospecțiunile, se iau autorizațiile de construcție. Probabil până la sfârșitul lunii, cel mai târziu în iulie, vor începe lucrările pe tronsonul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș. Se va lucra repede pentru că nu este un tronson greu de realizat, nu sunt probleme de relief. 

Aceste două mari proiecte de infrastructură vor crea o emulație extraordinară în mediul economic din Argeș. Eu văd Argeșul, în următorii ani, unul dintre cele mai atractive județe ale României în domeniul dezvoltării economice. 

Vreau ca la sfârșitul mandatului meu de parlamentar, în 2024, să pot să trag linie și să spun că m-am ținut de cuvânt”- a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.