Mariean-Neacu.jpg

Doliu în administrația piteșteană după decesul fostului consilier local PSD Mariean Neacșu, fost membru al managementului Arpechim și autor al mai multor hotărâri de Consiliu Local.

„Colectivul Primăriei Pitești a primit, cu regret, vestea trecerii în lumea celor veșnice a domnului Mariean Neacșu.

Născut în 1946, a fost un piteștean implicat în viața cetății, atât în calitate de director comercial al Arpechim, cât și ca fost consilier local pe durata mai multor mandate.

Transmitem condoleanțe familiei, a cărei pierdere este cu atât mai dureroasă acum, la comemorarea unui an de la despărțirea de fiul domniei sale, notarul Alexandru Neacșu.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, este anunțul postat pe pagina de socializare a Primăriei Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.