miutescuCa urmare a unei informații privind mandatul de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului apărute în spaţiul public, informaţie conform căreia  președintele PNL Argeș ar fi fost demis de la conducerea AAAS, departamentul de Comunicare al organizaţiei judeţene liberale face următoarele precizări:

 

„Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a candidat pentru un post de deputat și a avut obligația să opteze, conform legii, între funcția de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului și aceea de reprezentat al Parlamentului României. Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a solicitat eliberarea, la cerere, din funcția de președinte al AAAS și a optat pentru poziția de deputat. A fost un pas firesc și legal în vederea validării mandatului de deputat”.

facsimil miutescu

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.