EmanuelSoare.jpg

 

Posibilitatea ca funcția de prefect de Argeș să revină, în urma negocierilor politice, alianței USR Plus, a alimentat ideea potrivit căreia actualul prefect, Emanuel Soare, s-ar implica din nou în politică. Astăzi, Emanuel Soare a lămurit lucurile negând orice implicare de acest gen.

„În aceste zile au apărut în presa locală o serie de speculații legate de o presupusă implicare a mea în realizarea unor schimbări, reconstrucții sau reorganizări ale unui anumit partid politic.

Sunt afirmații ale unor persoane politice apărute în diverse publicații săptămânale și online care sunt cumva nemulțumite de deciziile politice luate în cadrul partidului respectiv, decizii legate de anumite funcții politice pe care și le doresc, și care insinuează, în mod greșit și total mincinos, că eu sunt de partea lor și că am astfel de intenții.

Doresc să precizez că mă delimitez total de asemenea afirmații și ii rog pe cei implicati să nu se mai folosească de numele meu în lupta politică. Nu urmăresc astfel de obiective și dezmint categoric asemenea insinuări.

Sunt înalt funcționar public, apolitic, fac administrație și nu politică.”, a scris Emanuel Soare pe pagina sa de socializare.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.