ciolosÎn campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, alianţa USR-PLUS a atacat în valuri PNL, însă nu s-a atins de PSD sub vreo formă. Iar Dacian Cioloş, copreşedinte USR-PLUS, a fost în aceeaşi linie, fără vreo critică la adresa PSD. Iar o explicaţie concretă a lipsei atacurilor la adresa PSD o găsiţi în textul de mai jos

Pe când era premier în 2016, Dacian Cioloş a fost invitat la Chestiunea Zilei la Antena 3, moderator fiind Mihai Gâdea. Întrebat cum l-ar caracteriza pe Victor Ponta, Dacian Cioloş a răspuns: „Un amic. Un amic cu care am colaborat bine pe perioada în care am fost comisar european, perioadă în care l-am cunoscut mai bine”.

La întrebarea cum ar rezuma relaţia sa cu Liviu Dragnea, Dacian Cioloş a arătat din nou o apropiere de PSD, declarând: „La fel aş spune şi despre Liviu Dragnea: un amic. Şi cred că pe discuţiile pe care le avem legat de programul de guvernare pot să vorbesc şi de o relaţie de prietenie şi de încredere. Domnul Liviu Dragnea mi se pare un om serios”.

Tot la Antena 3, în emisiunea de acum patru ani, Dacian Cioloş a lăudat un alt PSD-ist de marcă, pe Vasile Dâncu, spunând că este „un observator fin al societăţii româneşti”.

https://www.facebook.com/509479962851716/posts/1007802683019439 

 

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.