baciuVirgil Baciu, candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş, are un proiect concret şi absolut lăudabil pentru susţinerea tinerilor creatori de valoare din judeţ. Iată ce spune Virgil Baciu: „Argeşul are şi a avut mereu tineri creatori de mare valoare în diverse domenii artistice, de la artă populară la muzică, tineri care au dus şi duc faima judeţului în ţară şi peste hotare prin lucrările lor şi prin premiile obţinute. Din păcate, tot ce a făcut Consiliul Judeţean Argeş în ultimii 30 de ani pentru aceşti tineri a fost să le ofere nişte diplome fără valoare şi atât. Nicio recompensă financiară, nicio bursă de susţinere. Sunt candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş şi am un proiect concret şi argumentat pentru susţinerea financiară şi promovarea acestor tineri de valoare. Pentru că e timpul ca tinerii creatori de valoare din Argeş să fie susţinuţi cu fapta, şi nu cu vorba şi cu diplome egale cu zero”.

Trebuie spus de altfel că în cei opt ani de când este primar la Corbi, Virgil Baciu a fost şi este mereu aproape de tineri cu fapte şi numeroase iniţiative. Iar la finalul săptămânii trecute, zeci de tineri care îl susţin pe Virgil Baciu au făcut un gest special: au urcat pe vârful Moldoveanu, cel mai mare din România, purtând tricouri cu fotografia lui Virgil Baciu, omul care poate şi merită să aducă schimbările mult dorite la Consiliul Judeţean Argeş.

baciu moldoveanu

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.