robert_sighiartau_pnl.jpg

Robert Sighiartau, secretarul general al PNL, s-a întâlnit luni 14 septembrie la Piteşti, la restaurantul Cornul Vânătorului, cu femeile liberale din Argeş. La eveniment au fost prezenţi şi Emanuel Soare-candidatul PNL la preşedinţia CJ Argeş, Florentin Popa, secretarul general al PNL Argeș şi deputatul Dănuţ Bica.

„Rolul femeilor în politică este extrem de important. În primul rând pentru că influenţează decisiv voturile bărbaţilor. Sper şi cred că PSD-ul nu va mai avea vreo şansă în forma în care a făcut politică timp de 30 de ani. Noi suntem aici pentru că vrem să lăsăm ceva în urmă. Obiectivul Partidului Naţional Liberal este ca în special după alegerile din 6 decembrie să reformăm acest stat aşa cum au făcut-o Brătienii. , să punem în funcţii publice oameni oneşti şi cinstiţi şi care să fie respectaţi. Noi vrem să redăm încrederea în instituţiile publice din România”, a declarat Robert Sighiartău.

Iată ce a spus Emanuel Soare, candidatul PNL la preşedinţia CJ Argeş: „Femeia în general în România are o viaţă destul de dificilă. Munceşte foarte mult, trebuie să dovedească faptul că merită să fie tratată la fel ca bărbaţii. Din păcate ştim că societatea românească nu a înţeles cum trebuie să aprecieze femeia. Vă asigur că în Argeş în perioada următoare vor fi din ce în ce mai multe femei care vor ocupa funcţii publice”.

Articol comandat de Partidul Național Liberal - Organizația Județeană Argeș;

Realizat de : S.C. Info Press Smart Top S.R.L.;

Cod mandatar 21200012.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro