tudosoiuFost inspector şcolar general timp de şase ani, Dumitru Tudosoiu este începând de joi 27 august, ca urmare a votului din Consiliul Local, noul viceprimar al Piteştiului. Tudosoiu îi ia locul lui Sorin Apostoliceanu şi va fi viceprimar până la alegerie din 27 decembrie.

Iată ce a scris Dumitru Tudosoiu pe contul său de Facebook legat de noua sa funcţie:

„Am primit cu multă bucurie votul colegilor din cadrul şedinţei de Consiliul Local, de ieri. Tuturor, dar în mod special lui Cristian Gentea – preşedintele PSD Piteşti şi candidatul nostru la primărie, vreau să le mulţumesc pentru această propunere, respectiv pentru votul acordat! Ca viceprimar al Piteştiului – deşi iniţial pentru o perioadă de o lună de zile, mă simt onorat, dar şi obligat!

Onorat de faptul că păşesc în cadrul administraţiei locale dintr-o nouă postură, cea de viceprimar - o postură la care aspiră orice politician la un moment dat în cariera sa, dar şi obligat – deoarece vreau să facem treabă pentru piteşteni.

Consider că experienţa acumulată până acum în cadrul administraţiei locale – prin prisma mandatelor de consilier local avute, respectiv experienţa de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş – ca inspector general – mă vor ajuta să îndeplinesc obiectivele din această perioadă extrem de scurtă!

Ştiţi cu toţii că de astăzi a început campania electorală şi ştiţi faptul că fac parte din echipa PSD Piteşti – o echipă competentă, serioasă, o echipă ce vine cu proiecte serioase şi realiste pentru piteşteni. O echipă condusă de Cristian Gentea, candidatul nostru la Primăria Piteşti. Vă cer să ne fiţi alături, să ne susţineţi în continuare şi să facem împreună lucruri bune în oraşul nostru! Promit că voi încerca să ţin ritmul cu voi, să dialogăm pe diferite teme şi să ne sprijinim reciproc în activităţile noastre!”

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.