cristian_gentea.jpg

După mai multe discuții avute cu reprezentanţii industriei HoReCa din Piteşti, Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Pitești, a solicitat - în şedinţa Consiliului Local desfăşurată joi - aplicarea mai multor măsuri de sprijin pentru această ramură a economiei.

„Am avut în ultimele zile discuții cu mai mulți reprezentanți ai industriei HoReCa din municipiul Pitești. Peste 30 de investitori locali (proprietari de hoteluri, restaurante, terase, cafenele, casinouri) au răspuns invitației mele de a dialoga cu privire la problemele care afectează activitatea domniilor lor .

Le mulțumesc pentru receptivitate și pentru timpul acordat. Îi asigur de respectul meu pentru eforturile pe care le fac, pentru aportul pe care-l au în economia municipiului și pentru responsabilitatea socială pe care o au.

Soluţii implementate rapid la nivelul Consiliului Local Piteşti

Am ales să abordez cu titlu de urgenţă o parte dintre aceste probleme în ședința Consiliului Local Pitești care a avut loc ieri, 27 august. Am inițiat și am solicitat rezolvarea urentă a unora dintre aspecte sesizate în cursul discuției cu patronatul HoReCa din Pitești, respectiv:

1. Reducerea impozitului pe clădiri şi terenuri pentru anul în curs

2. Diminuarea temporară a chiriilor pentru terasele aflate pe domeniul public

3. Plata eșalonată a taxelor anuale pentru autorizaţiile de funcţionare emise de către Primăria Piteşti pentru agenţii economici din industria HoReCa.

Toate aceste măsuri vor fi incluse într-un proiect de hotărâre şi vor fi votate în următoarea şedinţă a Consiliului Local Piteşti, astfel încât suportul de care industria HoReCa are nevoie din partea administraţiei municipale să devină aplicabil legal şi operabil functional cât mai rapid.

Toate celelalte aspecte care țin de structura organizatorică a Primăriei, abordarea și viziunea asupra vieții sociale din Pitești și reformarea politicilor fiscale locale sunt pe agenda mea, de om de cuvânt, după alegerile din 27 septembrie. Un singur lucru pot transmite celor cu care m-am întâlnit și colegilor lor din întrega industrie: după data de 27 septembrie, nu vor mai fi singuri!” a declarat Cristian Gentea, consilier local și candidat PSD la Primăria Municipiului Piteşti.

Articol comandat de PSD Argeș și publicat de S.C. Info Press Smart Top S.R.L.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.