anca baciuLa doar 24 de ani, Anca Baciu este cea mai tânără candidată pentru primăria unei comune din Argeş. Anca Baciu este candidat din partea PMP pentru Primăria Corbi şi vrea să continue proiectele de succes ale tatălui său, venind în acelaşi timp şi cu alte proiecte ambiţioase pentru comunitate.

Anca Baciu are deja o experienţă de câţiva ani în antreprenoriat, conducând cu eficienţă şi rezultate foarte bune o firmă cu o cifră de afaceri de milioane de lei.

„Chiar dacă sunt cea mai tânără, sunt foarte puternică. Vreau să existe continuitate în toate proiectele iniţiate la Corbi. În acelaşi timp, şi eu vin cu proiecte importante pentru comunitatea de la Corbi, acolo unde am crescut, comunitate de care sunt foarte ataşată şi pentru care îmi doresc să fac cât mai multe proiecte. Chiar dacă sunt tânără, îmi pot asuma această datoria de a pune ideile în practică”, a declarat Anca Baciu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.