baciuVirgil Baciu, primarul care a reuşit să facă din Corbi una dintre cele mai moderne şi dinamice comune din Argeş şi din ţară, este candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş şi, ca om cu vastă experienţă în administraţie şi în afaceri, are numeroase proiecte şi idei sustenabile pentru judeţ.

Iată ce spune Virgil Baciu: „Sunt pregătit să demonstrez că sunt cel mai bun candidat şi că pot câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş. Am demonstrat ce pot face ca primar, antreprenor şi din poziţia de om între oameni. Sunt singurul care are un program bine structurat, pe baza unei analize. Nu vin cu poveşti. Pentru a ştii ce ai de făcut în următorii patru ani, trebuie să ştii de unde porneşti. Eu am analizat foarte bine bugetul judeţului şi am proiecte fezabile şi importante pentru toate domeniile. Educaţia şi sănătatea sunt două domenii foarte importante pentru toţi locuitorii judeţului”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.