culcusArgentina Culcuş, candidatul PNL pentru Primăria Mioveni, a contestat zilele trecute în instanţă candidatura primarului Ion Georgescu pentru un nou mandat. Numai că magistraţii Tribunalului Argeş au decis definitiv că Ion Georgescu poate candida. Aşadar, o primă înfrângere pentru Argentina Culcuş înainte de foarte probabila mare înfrângere din 27 septembrie. Iar înfrângerea din instanţă a Argentinei Culcuş e şi o înfrângere la buzunar, aceasta trebuind să plătească şi cheltuielele de judecată în cuantum total de 2.000 de lei.

Oricum, Argentina Culcuş a început cu stângul în dreptul campania, introducând în lista sa de proiecte utopice şi alimentarea cu gaze din cartierul Clucereasa, neştiind că la Clucereasa s-au introdus deja gaze. Aşa e când eşti candidat superficial şi aerian...

Ce ar mai fi de spus? Parafrazând un celebru cântec, „Don’t cry for Mioveni, Argentina”...

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.