barretoCristian Mitrofan, candidatul PNL la Curtea de Argeş, se bucură de o susţinere din ce în ce mai mare, nu doar în ţară ci şi peste hotare. Iar printre cei care îl susţin se numără şi Jafet Barreto, un apreciat jurnalist spaniol, cu strânse legături cu oraşul Curtea de Argeş. Jafet Barreto, CEO IBAP Holding, producător şi prezentator al emisiunii "Habla Canarias" (132.000 ascultători), editorialist la ziarul naţional spaniol "Diario 16" şi autor a două cărţi, a trimis o scrisoare deschisă redacţiilor din Argeş în care îşi arată susţinerea faţă de Cristian Mitrofan.

Iată scrisoarea lui Jafet Barreto: „Oricine îl cunoaște pe Cristian Mitrofan știe că nu se confruntă cu un politician tipic. Un lider care întruchipează perfect valorile care îl caracterizează: apropiat, accesibil, cu caracter, nu evită nicio întrebare, ci răspunde în limbaj simplu, lăsând lucrurile clare, astfel încât să fie înțeles. Încrederea în sine, în colegii săi și în proiectul său este izbitoare.

Prin urmare, când va veni momentul ... nu continuați să vă acoperiți nasul pentru a vota, votați valorile, votați în conștiință. Și chestia este că ceasul orașului Curtea de Argeș s-a oprit și nu mai spun, iluzia sau dorința de a realiza, din partea PSD, un proiect substanțial, de mult timp. Oamenii sunt dornici de schimbări, se percepe asta în stradă, se vede în mediul înconjurător. Cetățenii doresc să participe, să contribuie și mai ales să fie ascultați cu adevărat. Uitați-vă, comparați și, dacă găsiți ceva mai bun decât Cristian Mitrofan, veți fi greșit.

Curtea de Argeș are nevoi substanțiale în ceea ce privește întreținerea și infrastructura. Trebuie doar să ieși afară pentru a vedea că mobilierul urban, asfaltul, curățenia, dotările „esențiale” s-au deteriorat ... Există probleme evidente, cum ar fii canalizarea și rețeaua de apă, dar și lipsa unui program de reabilitare a clădirilor. Apoi, ar mai fii detalii precum îmbunătățirea sistemului de colectare a deșeurilor sau simplul detaliu privind evitarea inundării orașului cu acele „culmi de rufe” din cauza cablurilor electrice... Există mulți cetățeni uitați, persoane în vârstă cu probleme de accesibilitate și mobilitate care nu pot fi rezolvate într-un oraș cu probleme grave de bariere arhitecturale.

Prin urmare, consider că alegerea pe care ar trebui să o facă orice argeșean, ar fii clară, PNL, Cristian Mitrofan. Votarea pentru singura opțiune valabilă care vă va face votul util, inteligent, singurul candidat care este capabil, cu opțiuni reale, să lase în urmă atâția ani de coșmar PSD și care ar face din Curtea de Argeș un oraș mai prietenos.

Cu mult entuziasm, cu mult optimism și cu convingerea clară că este „acum sau niciodată”. PNL oferă siguranță, garanție, stabilitate ... acea valoare de refugiu la care cred că vor recurge majoritatea cetățenilor, partidul pe care mulți îl vor vota cu convingere deplină, și mulți alții pentru că este opțiunea cea mai sigură.

Este timpul pentru schimbări, repet: este acum sau niciodată. Curtea de Argeș a rămas mult în urmă, s-a oprit pur si simplu în timp. Există greșeli mari, lipsește energie, vitalitate și entuziasm. Există un proverb ce spune că ceea ce nu îmbunătățește, degenerează întotdeauna și, dacă nu se îmbunătățește, Curtea de Argeș, din păcate, se agravează pe an ce trece”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.