soare 01Însoțit de zeci de colegi din PNL Argeș, împreună cu președintele Adrian Miuțescu, Emanuel Soare și-a depus oficial luni 17 august candidatura la președinția Consiliului Județean Argeș.

”Începând de astăzi județul are o mare șansă să intre într-o epocă nouă. Suntem astăzi în fața unei provocări: rămânem cu trecutul sau ne îndreptăm către viitor? Cred că în acest moment avem o șansă mare să redevenim mândri de județul nostru, să îl repoziționăm acolo unde îi este locul, în top. Pentru că suntem un județ puternic cu un potențial foarte mare de dezvoltare. Sper ca prin programul de dezvoltare pe care îl depunem să îi convingem pe cetățeni că din acest moment au cu cine vota. Am mare încredere, pentru că în jurul meu este o echipă puternică și dedicată”, a precizat Emanuel Soare.

soarw 02

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.