ApostoliceanuSorin.jpg

Camioane de tonaj greu, ambuteiaje, poluare – multe probleme, o singură soluție: eliminarea traficului de tranzit din oraș, spune canditatul PNL pentru Primăria Pitești. Sorin Apostoliceanu știe și cum se va ajunge la această soluție: „Centura de Vest a Piteștiului poate fi răspunsul multor probleme cauzate de traficul greu care sufocă în prezent orașul. Centura ocolitoare poate să preia mare parte din autoturismele care sunt în trecere. Condiția este ca șoseaua de centură să îndeplinească niște criterii obligatorii: să aibă un alt traseu, nu prin pădure cum este gândită acum, și să se lege de autostrada Pitești – Sibiu. Se poate, cu soluții tehnice moderne și planuri de infrastructură adaptate!”

„Vom investi în soluții inteligente pentru fluidizarea traficului”

O altă soluție pentru ca Piteștiul să nu ajungă un oraș blocat, așa cum îi prevestește actualul primar, vine tot de la Sorin Apostoliceanu: „Este timpul să introducem și la Pitești semafoarele inteligente și un sistem integrat de monitorizare a traficului! Este timpul să circulăm și noi în condiții de trafic de secol XXI. Nu mai sunt un lux, ci o necesitate. Vom investi în soluții inteligente pentru fluidizarea traficului și vom reda orașul oamenilor! Timpii morți între intersecții și zonele cu ambuteiaje sunt probleme rezolvabile prin folosirea acestor sisteme performante care și-au demonstrat eficiența în atâtea alte orașe. Nu și la Pitești, până astăzi. Se poate și în Pitești! Trebuie să existe voință și viziune!”

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.