georgescuDeputat PSD și dezertor timp de câteva zile la Pro România în aprilie 2019, deputatul Nicolae Georgescu este fără îndoială unul dintre cei mai puțini vizibili parlamentari pe care i-a dat Argeșul în ultimii 30 de ani, remarcându-se printr-o acută lipsă de inițiative și activități pentru județul care l-a votat. Recent, deputatul Georgescu s-a arătat foarte ofuscat de faptul că s-ar fi vehiculat în spațiul public informația potrivit căreia ar fi fost membru PDL în trecut, înainte de a ajunge la PSD. Deputatul Georgescu a negat vehement că ar fi fost membru PDL vreodată.  Numai că minciuna are picioare scurte, iar deputatul Georgescu a uitat că în primăvara anului trecut tocmai colegii săi din PSD confirmau că a fost membru PDL. Se întâmpla pe 22 aprilie 2019, în ziua în care Nicolae Georgescu a anunțat că a semnat adeziunea la Pro România.

 

În aceeași zi, președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, regreta faptul că l-a adus în partid pe Nicolae Georgescu, declarând pentru un site local: "Evident că sunt dezamăgit. Eu sunt cel care l-a şi primit în partid. A fost şmecher şi a făcut trecerea la PSD cu o jumătate de an înainte de a pierde PDL alegerile. Modul în care se comportă de un an de zile, faţă de mine, de organizaţie, prevestea această mutare. Este unul dintre cei mai mari profitori al politicii argeşene".

 

”Colegul nostru a venit de la PDL de puțin timp, adică înainte să fie ales parlamentar”, spunea și deputatul Cătălin Rădulescu tot pe 22 aprilie 2019.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro