bascovPrimarul Gheorghe Stancu de la Bascov crede că primăria pe care o conduce e a familiei sale şi că nimeni nu îl poate schimba. O atitudine ce ţine mai mult de Evul Mediu decât de o comună ce ar trebui să fie modernă şi nu e. Iar faptul că primarul Stancu nu vrea să susţină oamenii cu iniţiativă şi cu idei benefice de afaceri pentru comună este reliefat cât se poate de clar şi de povestea piteşteanului Paul Barbu, ajuns unul dintre cei mai apreciaţi agricultori din Franţa şi căruia primarul Stancu i-a pus beţe în roate pe când acesta încerca să dezvolte o afacere la Bascov. Concret, după cum a relatat pe larg presa centrală şi cea din Franţa, în 2010, Paul Barbu s-a decis împreună cu partenerul său de afaceri să se apuce de agricultură la Bascov, unde au cultivat legume şi porumb dulce pe 10 hectare. Primul an a mers bine, în sensul că aproape şi-au scos investiţia iniţială de aproape 180.000 de lei. Şi tot în primul an s-a lovit de beţe în roate din partea primarului de la Bascov. „Drumul până la teren era extrem de greu, iar în loc să nea aducă două-trei maşini cu piatră pentru a aranja drumul, primarul Gheorghe Stancu de la Bascov a vrut să ne amendeze că de ce angajăm oameni din sat”, le-a declarat Paul Barbu jurnaliştilor români şi francezi. O atitudine de primar-vechil, nu de edil care vrea binele şi dezvoltarea comunei Bascov. O comună ce merită un viitor mai bun şi în niciun caz cu primarul Gheorghe Stancu.

Inclusiv viceprimarul Gheorghe Nedelea spune că primarul Stancu se crede intangibil la Primărie, crezând şi sperând că Primăria Bascov e a familiei sale şi nu o instituţie în slujba comunităţii.

Iată ce spune viceprimarul Gheorghe Nedelea, cel care este şi candidatul PNL la Primăria Bascov: „Aduceţi-vă aminte de declaraţia făcută de edil pe scena de la Aninoasa, în prezenţa a circa 500 de spectatori, că: "PRIMĂRIA E A MEA, A COPIILOR MEI ŞI A NEPOŢILOR MEI!" Dumnezeule, am citat din liderul nord-coreean? Necazul este că înregistrarea acestei memorabile fraze există”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.