adrian_miutescu_soare.jpg

După cum v-am anunțat, PNL Argeș mizează pe Emanuel Soare, fostul prefect al județului Argeș, pentru a câștiga președinția Consiliului Județean.

Într-o postare pe Facebook, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a ținut să-i mulțumească lui Emanuel Soare pentru implicarea și responsabilitatea de care a dat dovadă în perioada atât de dificilă în care a condus Prefectura Argeș.

Totodată, liderul liberalilor argeșeni i-a urat succes fostului prefect în proiectul privind președinția C.J. Argeș, menționând că „ schimbarea începe cu oameni tineri, implicați și responsabili.

„Într-o perioadă extrem de dificilă atât pentru județul Argeș, cât și pentru țară, un tânăr, în persoana lui Emanuel Soare, și-a asumat responsabilitatea de a fi prefect al județului Argeș.
Împreună cu întreaga echipă aș vrea să-i mulțumesc pentru toate eforturile depuse.
A dovedit responsabilitate și capacitate de a gestiona situații de criză!
De asemenea, vreau să-i urez succes în proiectul privind președinția CJ Argeș.
Schimbarea începe cu oameni tineri, implicați și responsabili”, a scris Adrian Miuțescu pe contul său de Facebook.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.