udroiuJudecat pentru ameninţare după ce în iunie 2017 a înjurat mai mulţi poliţişti şi a ameninţat cu moartea un profesor la Mioveni (n.red.-următorul termen al procesului de la Judecătoria Piteşti e pe 24 septembrie), Bogdan Udroiu vrea să revină în administraţia publică. Fost inspector şcolar adjunct, fost consilier local PSD şi fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al Regiei Judeţene de Drumuri Argeş, Bogdan Udroiu ne-a confirmat că în această toamnă va candida independent la Consiliul Local Mioveni.

Iată ce ne-a declarat Bogdan Udroiu: „Da, voi candida ca şi consilier local independent”. L-am întrebat şi cum va colabora cu primarul Ion Georgescu în eventualitatea în care va fi ales consilier local. „Pe linie administrativă, acum trei ani domnul primar Georgescu mi-a cerut să demisionez din echipa din care şi eu şi dumnealui făceam parte, pentru a nu dăuna imaginii partidului, lucru absolut de înţeles. Unul dintre motivele pentru care voi candida independent e pentru a îl ajuta pe administratorul Georgescu. Eu sunt unul dintre cei mai buni administratori subordonaţi lui Georgescu în oraşul ăsta. Vreau să îl ajut ca să mai diminuez opoziţia pe care o are în Consiliul Local, atât de facto cât şi de jure. E o opoziţie pe care a avut-o mereu, pentru că scopul lui nu e să fie iubit, ci să construiască. Primarul Georgescu e workaholic. O să candidez, dar nu o să dau în brânci de muncă dacă voi fi ales. Dau în brânci de muncă la mine în curte, la serviciu, dar nu o să mă prindă noaptea în Primărie. Am 40 de ani şi poate o să mai prind încă 30. Mi-ar plăcea să colaborez cu domnul Georgescu”, ne-a declarat Bogdan Udroiu.

„Mi-ar fi plăcut să scrie PSD pe mine, dar scrie doar pe picior, pe tatuaj”

Avantajul unui consilier local independent e că nu trebuie să se subordoneze. Eu nu cred nici în echipe de fotbal, nici în echipe politice, pentru două motive. Primul-mie şi la muntele Athos mi se spune „Lupul singuratic”. Al doilea motiv: şi în echipa politică şi în cea de fotbal, antrenorul vinde meciul cu 2-3 jucători, restul până la 11 sunt doar purtători de tricou. Nu cred în echipe, sunt un foarte bun muncitor de unul singur. Nu mă interesează politica dată de echipele de azi ale României. Mi-ar fi plăcut să scrie PSD pe mine, dar scrie doar pe picior, pe tatuaj. Eu sunt social-democrat din ăsta corcit de România, care are grijă de săraci, munceşte cu ei şi pentru ei. Nu voi mai intra vreodată în vreun partid pentru că deşi am fost curvă toată viaţa, nu m-am pretins vreodată domnişoară, am trecut de la PD la PSD, dar să trec la al treilea partid, nu e cazul meu”, mai spune Bogdan Udroiu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.