cotetSăptămâna trecută a fost confirmată candidatura lui Sorin Apostoliceanu la Primăria Piteşti din partea PNL Argeş. Iar preşedintele organizaţiei judeţene ne-a dat mai multe detalii legat de echipa lui Apostoliceanu şi de modul în care a ajuns la PNL Argeş.

După cum spune Adrian Miuţescu, președintele PNL Argeş, „Gentea l-a minţit pe Apostoliceanu şi i-a promis că va fi el candidatul PSD la Primărie, dar de fapt l-a lucrat şi au vrut să-l elimine ca să nu îl concureze pe el şi pe Ionică. Omul, când a văzut treaba asta, s-a gândit să o rupă cu PSD în vreun fel. Prima sa opţiune a fost către PNL Argeş. Am avut mai de mult discuţii cu domnul Apostoliceanu. Acesta lucrează de mai mult timp cu echipa de la PNL. Mihai Coteţ a fost de acord să fie candidat din partea PNL la funcţia de viceprimar şi lucrează deja cu Sorin Apostoliceanu. Ei lucrează deja în echipă şi această echipă, Apostoliceanu-Coteţ va fi propunerea PNL pentru Primăria Piteşti”.

Legat de candidatul pentru al doilea post de viceprimar al Piteştiului, Adrian Miuţescu spune că acesta încă nu s-a stabilit: „Al doilea viceprimar îl vom lăsa partidului de dreapta ce va colabora după alegeri cu noi pentru a constitui majoritatea din Consiliul Local. Vom vedea dacă va fi de la USR sau PMP”.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro