baciuPrimar al comunei Corbi şi unul dintre cei mai apreciaţi şi implicaţi edili din judeţ, Virgil Baciu este, după cum se ştie, şi candidatul oficial al PMP pentru preşedinţia CJ Argeş.

Legat de o eventuală colaborare PMP-PNL la viitoarele alegeri, primarul Virgil Baciu spune că deocamdată nu au fost discuţii în acest sens, însă „Dacă vrem să scăpăm de PSD în Argeş, trebuie făcute alianţe. Iar acolo unde sunt cei mai buni candidaţi, să fie susţinuţi acei candidaţi. Pentru că altfel e greu deoarece PSD-ul este o forţă în judeţ şi degeaba va lua de exemplu cel de la USR 15 procente, cel de la PMP 18% sau de la PNL 20%, pentru că vine PSD şi ia 30 de procente. La alegerile locale din acest an, cele mai importante bătălii electorale vor fi la Consiliul Judeţean şi la Piteşti”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.