lavinia

În perioada 8-11 august, la Cluj-Napoca se va desfășura o nouă ediție a UNTOLD, cel mai mare festival muzical din România.

Și, în premieră, nu mai puțin de șapte concerte ale unor supervedete de la UNTOLD vor fi traduse în limbajul semnelor de piteșteanca Lavinia Chițu, care are o vastă experiență în domeniu.

Lavinia va traduce în limbajul semnelor următoarele concerte de la Untold: Irina Rimes, Tom Greennan, Louis Tomlinson, Vama, Lenny Kravitz, Sam Smith, Milky Chance

”Încă un vis devenit realitate. Așa cum mi-am propus și dorit să escaladez experientele mele personale și profesionale,anul acesta, mi-am dorit să urc pe scena festivalului de la UNTOLD. Tocmai la main stage, sa traducem și să interpretăm muzica artiștilor pentru persoanele surde. Iată că ne vedem acolo, împreună cu colegul meu Alex Sturz care este hipoacuzic și care iubește muzica, așa cum o iubesc și eu!”, spune Lavinia Chițu.

În acest an Lavinia a tradus în limbajul semnelor și cele două concerte Coldplay de la București.

Trebuie spus că de-a lungul anilor Lavinia Chiţu a tradus pentru numeroase vedete şi trupe de top precum Jessie J, Cargo, Byron, Vama, Inna, Pepe, The Motans, Carla’s Dreams, The Monojacks, Robin and the Backstabbers, Subcarpaţi, Les Elephants Bizarres sau Alternosfera.

Absolventă a Universității din Pitești, Lavinia deţine certificarea în limbajul semnelor în limba română din anul 2016, iar în 2019 a obţinut şi certificat de interpret autorizat în limbajul semnelor limbii turce.

Lavinia nu are vreo deficienţă de auz, dar a învăţat limbajul semnelor din copilărie pentru că ambii părinţi sunt surzi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.