tenorConsiderat unul dintre cei mai mari tenori din lume la ora actuală, americanul Jonathan Tetelman are strânse legături cu România. Puțini știu acest lucru. Însă FinanciarPress.ro a aflat mai multe detalii despre iubirea lui Jonathan Tetelman pentru țara noastră. Și este vorba de iubire la propriu, pentru că din vara acestui an Jonathan Tetelman s-a căsătorit cu o argeșeancă. Numele soției sale este Andreea Gheorghe, iar aceasta este originară din comuna Băbana. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani și au împreună o fetiță adorabilă în vârstă de doi ani și jumătate.

Iar anul viitor, Jonathan Tetelman va concerta chiar în Argeș. Concertul extraordinar va fi pe 30 ianuarie 2025, la Filarmonica Pitești.

În vârstă de 33 de ani, Jonathan Tetelman a concertat pe marile scene ale lumii, iar în stagiunea 2023-2024 a debutat și pe scena celebrei Metropolitan Opera din New York. Prestigiosul ziar The New York Times l-a numit pe Jonathan Tetelman ”un star total”.

Interesant este faptul că până în 2015 Jonathan Tetelman a fost DJ, alegând ulterior o carieră ca tenor și reușind să cucerească scenele de pe glob cu talentul său și vocea sa inconfundabilă.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.