dragomirescu

Preotul Cristian Dragomirescu de la Parohia Ștefănești, considerat unul dintre cei mai buni și talentați portretiști din România, a avut în această lună o expoziție specială de icoane și portrete la Shaw Theatre din Londra. Cristian Dragomirescu a expus zeci de icoane de diferite dimensiuni și mai multe portrete ale unor mari personalități ale României, precum Regele Mihai, Corneliu Baba sau Vasile Alecsandri.

Succesul, în accepțiunea mea, este bucuria oamenilor de a fi împreună într-un moment de împărtășire a frumosului si a bucuriei vieții. Asta este o expoziție de icoane, de portrete, asta este o piesă de teatru, o bucurie împreună trăită! Așa a fost și la Londra”, spune preotul Cristian Dragomirescu.

Înaintea vernisajului, pe scena teatrului londonez s-au aflat actorii Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru și Victoria Bobu, pentru premiera piesei ”Ah, bărbatul Vai, femeia”.

La vernisajul propriu-zis au participat sute de persoane, expoziția fiind una de succes.

Nepot al regretatului stareţ Teofil Bădoiu, preotul Cristian Dragomirescu este absolvent al Facultății de Teologie de la Universitatea din Pitești. În 1997 a avut prima expoziție personală la Palatul Parlamentului.

Shaw Theatre, acolo unde a expus preotul Cristian Dragomirescu, este unul dintre cele mai cunoscute teatre din Londra, fiind deschis din 1971.

Aici au jucat de-a lungul anilor staruri precum Vanessa Redgrave, Judi Dench sau Ian McKellen.

expo londra

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.